Werk met mij

Coaching

Kan jij professionele hulp gebruiken bij diverse studie- of werkgerelateerde problematiek?

Het overkomt iedereen. Je voelt je soms onzeker over jezelf, hoe je over komt op collega’s, hoe je je werk uitvoert, hoe het komt dat je vaak botst met een specifieke collega, je vindt het lastig structuur aan te brengen in je werkdag, je perfectionisme zit je in de weg en daardoor werk je wat trager dan gewenst, omdat je het allemaal té goed wilt doen. En zo kan ik nog wel even doorgaan…

Het kan ook zijn dat je een keuze hebt gemaakt voor een opleiding en twijfelt of dit wel de juiste is maar wat nu? Hoe kom je daar achter en hoe zet je een volgende stap?

Dan is het fijn om hierover te kunnen praten met iemand die snapt waar je mee worstelt en weet hoe je deze problemen weg kunt nemen of mee om kunt leren gaan.

Ik help jou met de coaching die je nodig hebt.

Jij lucht je hart bij mij, iemand die ver van je af staat en de situatie objectief kan bekijken. Samen verkennen we de problemen die jij ervaart en ik help jou jezelf hierin beter te leren kennen zodat je weet je waarom je soms vast loopt of dat het niet loopt zoals jij dat graag wilt. Ook leer je hoe hier mee om te gaan of wat je nog te doen staat om dáár te komen waar je eigenlijk nu al wilt zijn.

Herken je dit?

  • Ga je na opnieuw een slapeloze nacht weer met moeite naar je werk of opleiding?
  • Ben je onzeker over werk of studie gerelateerde zaken?
  • Heb je het gevoel jezelf ergens onderweg kwijt te zijn geraakt?
  • Twijfel je aan jezelf, aan je werk, je studie of over van alles?
  • Ben je op zoek naar een manier om je werk of studie anders aan te pakken maar heb je geen idee waarmee te beginnen en wat te doen?
  • Ben je op zoek naar het aanbrengen van structuur in je dagelijkse leven, op je werk of in je studie?
  • Wil je solliciteren maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt?

Verlang jij naar…

…een leven waarbij je eigenlijk niet eens het gevoel hebt dat je aan het werk bent maar dagelijks doet wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je energie van krijgt? Op je werk zijn en weten dat het goed zit. Dat je structuur hebt in je werk. Dat je leidinggevende tevreden over je is en dat je niet meer onzeker bent over hoe je overkomt op je collega’s? Zet je verlangens dan nu om in actie!

 

Blijf jij zelf nog langer aanrommelen of laat je mij jou helpen?

Het aantal sessies is afhankelijk van de problematiek en jouw voortgang tussen de sessies door. In een oriënterend gesprek bespreken we jouw hulpvraag en stellen we een voorlopig aantal sessies vast. Tevens bespreken we dan jouw startmoment.

Een sessie duurt 1,5 uur. Over het algemeen vinden de sessies om de week plaats. Jouw investering in jezelf én een superfijn vervolg van je loopbaan bedraagt per sessie €147,50 incl. btw. Voor studenten geldt een aangepast tarief.

De sessies vinden online plaats of op locatie in Schiedam of Alphen aan de Rijn. Dit bepalen we in onderling overleg. Indien gewenst en het weer het toelaat, kunnen de sessies buiten plaatsvinden.

Mijn manier van coaching is nuchter en zonder poespas.

Mijn manier van coaching is nuchter en zonder poespas. Ik heb kennis van zaken en weet waar ik mee bezig ben. Van jou verwacht ik 100% inzet en leiderschap over jezelf. Het is jouw traject, jij bent aan zet. Ik help jou daarbij.

Coaching is een investering in jezelf die onbetaalbare resultaten geeft en langer meegaat dan een nieuw meubelstuk in je huis.

Wat anderen over mij zeggen

Vanaf het allereerste contactmoment voelde ik mij al op mijn gemak bij Christel. Het was ontzettend fijn dat we het traject heel gestructureerd aangingen. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen Dankzij alle fijne sessies heb ik inzicht gekregen in wat de randvoorwaarden zijn voor een baan die bij past, waar mijn kracht ligt, maar ook mijn grenzen. Daar komt bij dat ik inmiddels, mede dankzij Christel, een leuke baan heb gevonden die aan alle randvoorwaarden voldoet. Iedereen zou blij zijn met een Loopbaanadviseur als Christel!

Merel van Steenbergen

Ik haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Deed dit werk al zoveel jaren, dat er ook geen uitdaging meer in zat. Maar eigenlijk blijf je dan toch zitten waar je zit. Daardoor ben ik bij Christel terecht gekomen en met haar ben ik gaan kijken naar wie ik ben en wat ik wil. Door veel na te denken, onderzoekjes te doen en met Christel hierover te praten, kwam ik tot de eindconclusie dat ik echt een andere baan moest gaan zoeken. Christel is heel behulpzaam en vakkundig en denkt goed aan de vele aspecten die bij een verandering van baan horen. Ik zou Christel zeker aanraden, omdat zij vriendelijk en enthousiast is in haar werk en erg makkelijk om mee te praten. Ze kan goed “to the point” komen.

Jacqueline Holl

Dat ik bij Christel terecht kwam, heeft zo moeten zijn. In een buurt app plaatste zij een advertentie en ik was net zonder werk komen te zitten. “Waarom ook niet” dacht ik in eerste instantie maar al snel (in de tweede sessie) bleek dat een heel goede stap te zijn. Christel is open, eerlijk en helder. Heel fijne gesprekspartner en liet mij een duidelijker beeld krijgen. Geen moment spijt gehad dat ik haar hulp heb ingezet.

Roeline Slingerland

Over mijn loopbaan

Ik ben een echte loopbaanprofessional met werkervaring als HR adviseur, studie & loopbaan-begeleider, docent, re-integratieadviseur en loopbaanadviseur & coach.

Ik kijk terug op een mooie loopbaan waarin ik meerdere keren van baan gewisseld ben en meerdere carrière-switches heb gemaakt. Altijd ben ik blijven leren en heb ik mezelf verder ontwikkeld tot wie ik nu ben. Ik ben 2 keer in 2 jaar tijd werkeloos geworden. De laatste keer  op 50 jarige leeftijd, bij een werkgever waar ik dacht tot aan mijn pensionering te blijven werken. Tóch heb ik weer opnieuw mijn werkgeluk gevonden, door zelf de regie te pakken én de hulp in te schakelen van een loopbaancoach. Als ik het kan, kan jij het ook!

Deze coaching is voor jou..

…als je voelt dat het anders moet in je leven en dan met name in je werk!

Je loopt al langere tijd met werkgerelateerde problemen en gevoelens van onzekerheid en onrust.

Je bent leergierig, wilt aan de slag met jezelf en neemt nu zelf de verantwoordelijkheid over je loopbaan. Daarom ben je op zoek naar een nuchtere loopbaanprofessional die coacht zonder poespas. Een coach die oprecht en kritisch is. Die de potentie in jou naar boven haalt en jou helpt te komen daar waar je heen wilt.

In een oriënterend gesprek bespreken we jouw hulpvraag en stellen we een voorlopig aantal sessies vast. Tevens bespreken we dan jouw startmoment.

Vragen en antwoorden

Op welke termijn kan ik met één van de aangeboden opties/trajecten starten?

Meestal kan ik binnen 2 weken een afspraak met jou inplannen.

Kan ik in termijnen betalen?

 Ja dat kan. In overleg bepalen we het aantal termijnen en het termijnbedrag.

Kan ik een afspraak inplannen voor 's avonds of in het weekend?

Ik ben flexibel bij het inplannen van afspraken. We vinden vast een mogelijkheid die ons beiden past.

Kan je ook naar mij komen voor een gesprek?

Dat gebeurt eigenlijk vrijwel niet. Alleen wanneer een zakelijke opdrachtgever wil dat ik op de werklocatie gesprekken voer, dan plan ik dat zo in.

Wat als ik de afspraak moet afzeggen?

Afspraken annuleren kan altijd en is tot 24 uur van tevoren kosteloos.

Bij korter dan 24 uur annuleren of niet op komen dagen, breng ik het hele bedrag in rekening. Dit is ongeacht de reden van de afzegging.

Hoelang duurt een coachgesprek?

De gesprekken duren 90 minuten.

Ik mag voor coaching gebruik maken van een regeling via mijn werk. Kan dat bij jou?

Vermoedelijk wel. Heb je een individuele regeling getroffen, dan is dat sowieso mogelijk. Ik kan ook trajecten uitvoeren op basis van CAO afspraken. We kunnen samen kijken wat er mogelijk is.

Kunnen de kosten worden vergoed?

Vraag je werkgever om een vergoeding. De afdeling Human Resources (HR)/personeelszaken beschikt vaak over een ontwikkel- of opleidingsbudget wat o.a. besteed kan worden aan coaching. Coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en effectief. Daarom wordt het zeer vaak vergoed en zelfs gestimuleerd door HR managers.

Bedrijven, organisaties en ZZP’ers kunnen de coachingskosten opvoeren als bedrijfskosten.

De meeste ziektekosten- verzekeringen dekken de kosten niet. Er zijn echter uitzonderingen. Check jouw persoonlijke situatie.

Waar vind ik de privacyverklaring?
Stel hier je vraag!