de loopbaanprofessional

Tijd voor loopbaancoaching in Vlaardingen?

Je wordt wat ouder, je leven verandert en je hebt al de nodige stappen in je carrière gemaakt. Het is tijd voor iets anders want je voelt aan alles dat je een volgende stap wilt maken. Alleen wat dan en vooral, hoe?

Loopbaancoaching door een gediplomeerd loopbaancoach in Vlaardingen is de oplossing voor jouw probleem.

Ik, Christel Matla, herken die momenten uit mijn eigen loopbaan en wist mijn loopbaan nieuwe richting te geven. Natuurlijk is dit voor jou ook mogelijk! Kom in actie en laat mij je daarbij helpen.

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze?

 

Je bent inmiddels de 40 gepasseerd, wellicht zijn de kinderen al uit huis en jij vraagt jezelf af “wat wil ik nu verder met mijn leven?” Misschien wil je een kleine verandering, maar welke? Misschien wil je een complete carrière-switch maar hoe pak je dat aan? Misschien ben je wel werkloos geworden en ben je verdrietig en moedeloos over de toekomst. Hoe nu verder?

De mensen om je heen: je vrienden, vriendinnen, je partner, zij bieden jou vast een luisterend oor en zeggen je dat het wel goed komt maar ondertussen lig jij er wel wakker van. Logisch, het is jouw leven, jouw probleem en jij moet een oplossing hiervoor zoeken. Maar hoe? Je hebt geen idee waar te beginnen.

Ik begrijp je zorgen en ik voel je verlangen! Ook ik heb diverse functies vervuld, tot 3 keer toe een carrièreswitch gemaakt én ik ben 2 keer zonder werk komen te zitten.

Door een aantal zaken inzichtelijk te maken voor mezelf en de laatste keer met hulp van een professional, wist ik van elke wending een succes te maken. Dus inmiddels weet ik dat jij het ook kunt! Zeker met mijn hulp, loopbaancoaching Vlaardingen!

Herken je dit?

  • Je gaat elke dag met tegenzin naar je werk. Hoe dat komt, daar heb je geen idee van.
  • Je bent niet meer gelukkig in je werk maar je weet niet wat je dan wél wilt.
  • Je wilt een volgende stap maken in je loopbaan maar je weet niet hoe je dat aan moet pakken.
  • Je bent werkloos geworden maar je hebt geen idee wat je nu wilt en hoe je daar achter kunt komen.
  • Elke keer als je in actie wilt komen om iets aan je loopbaan te veranderen, denk je “ach mijn leven is ook wel prima zo” en dan ga je toch weer verder met de orde van de dag. Tot het weer gaat ‘knagen’.

Kortom, je voelt je ongelukkig over je loopbaan maar je weet niet hoe je deze weer nieuw leven in kunt blazen. Ik help je graag!

Werk met mij

Hoe kan ik jou helpen?

Loopbaancoaching kan jou helpen om op de juiste werkplek terecht te komen of je te helpen bij werkgerelateerde vragen, re-integratie of outplacement.

Klik op de opties voor meer informatie!

Help wat zijn mijn mogelijkheden

 

Vrijblijvend gesprek om jouw hulpvraag te bespreken en te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen

Loopbaan-update

 

Traject om de verandering aan te brengen in jouw loopbaan die het nodig heeft

Coaching

 

Mijn hulp aan jou bij werk gerelateerde vragen/problemen

Stel je eens voor dat je morgen wakker wordt en dan ineens weet wat je kunt doen om jouw loopbaanprobleem op te lossen. Om vervolgens weer elke ochtend met een gelukkig gevoel wakker te worden en met veel energie naar je werk te gaan én met een voldaan gevoel weer thuis te komen.  Dat zou te gek wezen, toch?! Een baan hebben waarin je kunt shinen, resultaat kunt behalen of mensen of dieren kunt helpen of wat jou dan ook blij maakt en zorgt voor zingeving in je leven. Dát wat jij belangrijk vindt.

“Je bent moediger dan je gelooft, sterker dan je eruit ziet en slimmer dan je denkt!”

(Winnie de Pooh)

2 keuzes

Hoe nu verder?

  1. Je kiest ervoor om zelf de juiste stappen te zetten om je loopbaan een nieuwe richting te geven.
  2. Of, je kiest ervoor om professionele hulp in te schakelen van een loopbaancoach. Iemand die hetzelfde pad heeft bewandeld en begrijpt waar jij mee worstelt en weet hoe je hier een eind aan kunt maken. Om vervolgens weer met veel (werk)plezier door het leven te gaan.

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Christel Matla

Over mij

Mijn loopbaan begon op mijn 19e. Ik had toen niet de behoefte om nog langer door te studeren maar wilde snel geld gaan verdienen en een volwassen leven leiden. Ik vond een uitdagende baan op de afdeling Personeelszaken van een grote scheepvaartmaatschappij. Na een paar jaar bleek al gauw dat ik er toch wel de behoefte aan had om weer een studie op te pakken en mijzelf weer te oriënteren op een andere baan. Ik wilde in mijn loopbaan steeds meer bereiken en het volgen van meerdere studies hebben mij daarbij geholpen.

Vanaf het allereerste contactmoment voelde ik mij al op mijn gemak bij Christel. Ik had het geluk dat Christel mij kon en wilde begeleiden als Loopbaanadviseur. Het was ontzettend fijn dat we het traject heel gestructureerd aangingen. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen, want behalve dat we gestructureerd te werk gingen was er altijd ruimte voor een zijstapje, het bespreken van een dilemma of om simpelweg mijn (pieker)gedachten te uiten.

Merel van Steenbergen

Christel heeft een warme zakelijke benadering, ik voelde me serieus genomen, ze luisterde goed naar mij en hield mij zonder oordeel een spiegel voor. Ze gebruikte testjes en oefeningen om zaken voor mij inzichtelijk te maken. Wat ik heel leuk vond van Christel is dat ze me tussendoor soms een artikel stuurde over iets waar we het in het gesprek over hadden gehad. De communicatie met Christel was heel helder en helpend. Ze werkt laagdrempelig en reageerde heel snel als ik op een ander moment een vraag had. Heb je vragen met betrekking tot je loopbaan dan zou ik zeker aanraden om met Christel een afspraak te maken.

Sandra Rodenhuis

Omdat ik in mijn werk met heel veel systemen moest gaan werken en niet meer gestructureerd en efficiënt te werk kon gaan, haalde ik geen voldoening meer uit mijn werk. Bovendien deed ik dit werk al zoveel jaren, dat er ook geen uitdaging meer in zat. Maar eigenlijk blijf je dan toch zitten waar je zit. Daardoor ben ik bij Christel terecht gekomen en met haar ben ik gaan kijken naar wie ik ben en wat ik wil. Door veel na te denken, onderzoekjes te doen en met Christel hierover te praten, kwam ik tot de eindconclusie dat ik echt een andere baan moest gaan zoeken. Christel is heel behulpzaam en vakkundig en denkt goed aan de vele aspecten die bij een verandering van baan horen. Ik zou Christel zeker aanraden, omdat zij vriendelijk en enthousiast is in haar werk en erg makkelijk om mee te praten. Ze kan goed “to the point” komen.

Jacqueline Holl

Ik weet dat ook jij weer energie gaat halen uit jouw werk.

Je zult er wat inspanningen voor moeten verrichten en je daarbij eventueel laten helpen door een Loopbaanadviseur of Coach maar dan heb je ook wat! Een baan waarin je weer kunt stralen en blij thuis komt. Hoe mooi zou dat zijn?!

Wil je met mij overleggen welke hulp passend is voor jouw situatie, neem dan hieronder contact met mij op.

Stel hier je vraag!