Dit zeggen anderen over mij

Referenties

Dat ik bij Christel terecht kwam, heeft zo moeten zijn. In een buurt-app plaatste zij een advertentie en ik was net zonder werk komen te zitten.

“Waarom ook niet” dacht ik in eerste instantie maar al snel (in de tweede sessie) bleek dat een heel goede stap te zijn.

Christel is open, eerlijk en helder in haar communicatie en coaching. Heel fijne gesprekspartner en liet mij een duidelijker beeld krijgen.

Geen moment spijt gehad dat ik haar hulp heb ingezet.

– Roeline Slingerland –

Vanaf het allereerste contactmoment voelde ik mij al op mijn gemak bij Christel. Ik had het geluk dat Christel mij kon en wilde begeleiden als loopbaanadviseur.

Het was ontzettend fijn dat we het traject heel gestructureerd aangingen. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen, want behalve dat we gestructureerd te werk gingen was er altijd ruimte voor een zijstapje, het bespreken van een dilemma of om simpelweg mijn (pieker)gedachten te uiten.

Dankzij alle fijne sessies heb ik inzicht gekregen in wat de randvoorwaarden zijn voor een baan die bij mij past, waar mijn kracht ligt, maar ook mijn grenzen. Daar komt bij dat ik inmiddels, mede dankzij Christel, een leuke baan heb gevonden die aan alle randvoorwaarden voldoet. Iedereen zou blij zijn met een loopbaanadviseur als  Christel!

– Merel van Steenbergen –

Ik werk al 10 jaar in dezelfde functie, maar had er niet zoveel zin meer in. Ik vroeg mij af of ik iets nieuws wilde of dat Corona en de manier van werken ervoor zorgde dat ik het werk niet meer zo leuk vond.

In gesprekken met Christel werd voor mij duidelijk dat ik het werk wat ik doe nog steeds heel leuk vind maar dat ik moeite heb met bepaalde aspecten van het werk. Zij heeft mij geholpen met een andere kijk op het werk en een andere manier van werken.

Maar wat ik het fijnste vond van de begeleiding was dat we ook heel breed gingen kijken naar wat ik nu belangrijk vind in het leven en wat ik daarvan in mijn werk mee wil nemen. Wat zijn mijn sterke kanten en hoe kan ik deze goed inzetten in mijn werk. Hierdoor heb ik ook heel veel geleerd over mijzelf waardoor ik meer rust kan vinden in mijn dagelijks leven.

Christel heeft een warme zakelijke benadering, ik voelde me serieus genomen, ze luisterde goed naar mij en hield mij zonder oordeel een spiegel voor. Ze gebruikte testjes en oefeningen om zaken voor mij inzichtelijk te maken. Wat ik heel leuk vond van Christel is dat ze me tussendoor soms een artikel stuurde over iets waar we het in het gesprek over hadden gehad.

De communicatie met Christel was heel helder en helpend. Ze werkt laagdrempelig en reageerde heel snel als ik op een ander moment een vraag had.

Heb je vragen met betrekking tot je loopbaan dan zou ik zeker aanraden om met Christel een afspraak te maken.

– Sandra Rodenhuis –

Omdat ik in mijn werk met heel veel systemen moest gaan werken en niet meer gestructureerd en efficiënt te werk kon gaan, haalde ik geen voldoening meer uit mijn werk. Bovendien deed ik dit werk al zoveel jaren, dat er ook geen uitdaging meer in zat. Maar eigenlijk blijf je dan toch zitten waar je zit.

Daardoor ben ik bij Christel terecht gekomen en met haar ben ik gaan kijken naar wie ik ben en wat ik wil. Door veel na te denken, onderzoekjes te doen en met Christel hierover te praten, kwam ik tot de eindconclusie dat ik echt een andere baan moest gaan zoeken.

Christel is heel behulpzaam en vakkundig en denkt goed aan de vele aspecten die bij een verandering van baan horen.

Ik zou Christel zeker aanraden, omdat zij vriendelijk en enthousiast is in haar werk en erg makkelijk om mee te praten. Ze kan goed “to the point” komen.

– Jacqueline Holl –

Jouw kwaliteiten/sterke kanten vind ik jouw grote betrokkenheid bij mensen en bij je werk.

Je toont oprecht interesse in de ander en je maakt makkelijk contact.

Je zoekt zaken tot de puntjes uit en je komt professioneel en representatief over.

Je hebt doorzettingsvermogen en je laat je niet snel uit het veld laat slaan.

Je kunt en durft hulp te vragen als dat nodig is.

– Hananja van Dijk –

Ik denk dat jouw wilskracht, enthousiasme, attent zijn, doorzettingsvermogen, super veelzijdigheid, nieuwsgierigheid in jouw eigen pad maar ook zeker bij dat van anderen, echt ongeëvenaard zijn.

Je bent heel natuurlijk, heel echt.

Je durft gewoon verder te gaan op een moment dat omstandigheden niet optimaal zijn. Dat vind ik echt stoer.

Wat ik al eerder zei: ik heb het nog niet meegemaakt dat ik versteld sta van iemand. Jij blijft me wat dat betreft verrassen. Respect.

– Harry Meyers –

Woorden, typeringen”, die bij me opkomen als ik denk aan onze gesprekken; Betrokken, direct, belangstellend, eerlijk, emotievol, soms overrompelend, grappig en regelmatig ook bloedserieus. Dit schiet te kort, blijft teveel aan de oppervlakte.

Ik vind, dat je goed kunt luisteren. Uit datgene wat je gehoord hebt kun je kernpunten destilleren, waaruit blijkt dat je betrokken luistert, dat je echt hoort (en ook wilt horen) wat er gezegd wordt/is. Ik vind je een krachtige persoonlijkheid, juist ook omdat het je lukt om niet alleen maar sterk en tjongejonge-wat-weet-ik-het-allemaal te zijn, maar ook lukt het je om je emoties te laten zien, te laten zien wat anderen bij je teweeg brengen.

Ik vind dat je op een open en prettige manier met mensen omgaat, soms heel direct, maar nooit aanvallend, omdat je altijd ook de ruimte laat voor andermans mening en misschien ook wel gelijk. Als je iets zeker weet, voor jezelf, hou je vast aan je eigen ideeën en standpunten. Ook dat maakt je een stevige persoonlijkheid, en betrouwbaar.

– Anke van der Stel –

Als leidinggevende verzuimspecialist mocht ik samenwerken met Christel.

Christel was werkzaam als casemanager verzuim/re-integratieadviseur en kenmerkend voor Christel was de betrokken en leergierige houding in de uitvoering binnen de uiteenlopende verzuimdossiers.

Werknemers konden rekenen op een empathisch luisterend oor. Met oprechte interesse en gedrevenheid hielp zij de werknemer verder in het herstelproces en liet zij geen kansen onbenut. Naast sociale vaardigheden en mensgerichte zorg, verloor zij de tijdgebonden processen en het financiële plaatje niet uit het oog. Punctueel en conform wet en -regelgeving boekte zij mooie resultaten voor de werkgever en werknemer.

Christel heeft zich als collega en werknemer leergierig en hardwerkend ingezet voor 100 Present en hier ben ik haar zeer dankbaar voor.

Empathie is voelen met het hart van een ander, met deze mooie vaardigheid zal Christel haar klanten de ruimte kunnen geven die nodig is om een volgende (nieuwe) stap te zetten. Haar stap om zich verder te ontwikkelen tot coach/loopbaanadviseur zie ik als een vanzelfsprekende stap in haar eigen loopbaan. Zij kan dit!

– Nadine Damen –

Stel hier je vraag!