De loopbaanprofessional

Werkgeluk

In de blogs die hieronder worden geplaatst, maak je kennis met het thema “werkgeluk”.

Werkgeluk, het is een woord dat je de afgelopen jaren steeds vaker om je heen bent gaan horen. Gelukkig is er het besef dat het gezond voor je is om werkgeluk te ervaren. Het brengt je namelijk dagelijks zoveel moois als je werkgeluk ervaart. Wie wil dat nou niet?

Werkgeluk en mijn ambitie

Ga jij met plezier naar je werk en loop je gedurende de dag niet leeg wat energie betreft? Ga je met voldoening weer naar huis en heb je nog energie over om in de avond wat te ondernemen, grote kans dat jij werkgeluk ervaart!

Op slapen na is werken een activiteit waar we in ons leven de meeste tijd aan besteden. Het zou zo zonde zijn als je er dan niet veel plezier aan beleeft. Het is algemeen bekend dat wanneer je lange tijd met iets bezig bent waarvan je weinig energie krijgt, het ten koste gaat van je geluk en gezondheid. Wanneer je niet doet waar je goed in bent en er energie van krijgt dan loopt je batterij langzaam leeg.

Het is mijn ambitie om het werkgeluk van zoveel mogelijk werkenden te behouden zonder dat daarvoor direct persoonlijke coaching nodig is. Door de bewustwording rondom dit thema te vergroten én te stimuleren hiermee aan de slag te gaan, wil ik bijdragen aan een maatschappij waarin meer mensen met plezier naar hun werk gaan.

Met behulp van de blogs hieronder creëer je zelf je eigen werkgeluk. Heb je vragen of wil je wat aan mij kwijt, klik op de contactbutton en ik reageer spoedig.

Veel succes en werkgeluk toegewenst!

Creëer je eigen werkgeluk, tip 1

Creëer je eigen werkgeluk, tip 1

Tijdens mijn studie Loopbaancoaching heb ik veel boeken gelezen over allerlei onderwerpen die bijdragen aan een positieve ontwikkeling van  de loopbaan (carrière) van mensen. Zo heb ik mij verdiept in boeken van Martin Seligman, de grondlegger van de positieve...

Lees meer
Werkgeluk, wat doet dat met je?

Werkgeluk, wat doet dat met je?

Alvorens ik je dat vertel, is het belangrijk dat je eerst helder hebt wat werkgeluk betekent. Daarna gaan we kijken wat het voor JOU betekent. Ik heb mijzelf verdiept in het thema werkgeluk en daardoor meerdere definities van werkgeluk gelezen. Deze spreekt mij...

Lees meer
Stel hier je vraag!