Werk met mij

Zakelijke opdrachtgevers

Naast particuliere cliënten werk ik ook samen met zakelijke opdrachtgevers.

De rode draad in mijn CV; recruter – HR-aviseur – docent – studieloopbaanbegeleider – casemanager verzuim & re-integratiecoach – loopbaancoach – studiekeuzecoach.

De werkzaamheden die ik kan verrichten zijn daarom divers. Het kunnen b.v. werkzaamheden zijn als loopbaancoach, re-integratiecoach of het uitvoeren van een outplacement traject. Net waar behoefte aan is.

Neem contact met mij op voor meer informatie en we bespreken waarmee we elkaar kunnen helpen.

Getuige de referentie van mijn laatste werkgever kunnen werknemers rekenen op een empathisch luisterend oor maar ondertussen help ik hem of haar wel met oprechte interesse en gedrevenheid verder in het herstelproces en laat ik geen kansen onbenut.

Naast mijn sociale vaardigheden en mensgerichte zorg, verlies ik de tijdgebonden processen en het financiële plaatje niet uit het oog. Punctueel en conform wet en -regelgeving boek ik mooie resultaten voor werkgever en werknemer.

Dáár ligt mijn kracht; mijn grote betrokkenheid bij mensen en mijn werk!

Ik ga in mijn dienstverlening, bij voorbeeld in een spoor 2 traject nét dat beetje verder in de begeleiding van mijn cliënt waardoor de kans van slagen in een herplaatsing groter wordt. Desnoods ga ik met de kandidaat mee over de drempel naar een sollicitatiegesprek en begeleid ik deze nog gedurende de eerste maanden, na de start in de nieuwe job.

De kosten van een samenwerking met mij zijn afhankelijk van de inhoud van opdracht. Neem contact op met mij en we bespreken de mogelijkheden.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

Wat anderen over mij zeggen

Als leidinggevende verzuimspecialist mocht ik samenwerken met Christel. Christel was werkzaam als casemanager verzuim/re-integratieadviseur en kenmerkend voor Christel was de betrokken en leergierige houding in de uitvoering binnen de uiteenlopende verzuimdossiers.

Werknemers konden rekenen op een empathisch luisterend oor. Met oprechte interesse en gedrevenheid hielp zij de werknemer verder in het herstelproces en liet zij geen kansen onbenut.Naast sociale vaardigheden en mensgerichte zorg, verloor zij de tijdgebonden processen en het financiële plaatje niet uit het oog. Punctueel  en conform wet en -regelgeving boekte zij mooie resultaten voor de werkgever en werknemer.

Christel heeft zich als collega en werknemer leergierig en hardwerkend ingezet voor 100 Present en hier ben ik haar zeer dankbaar voor.

Empathie is voelen met het hart van een ander, met deze mooie vaardigheid zal Christel haar klanten de ruimte kunnen geven die nodig is om een volgende (nieuwe) stap te zetten. Haar stap om zich verder te ontwikkelen tot coach/loopbaanadviseur zie ik als een vanzelfsprekende stap in haar eigen loopbaan. Zij kan dit!

– Nadine Damen –

Vragen en antwoorden

Op welke termijn kan ik met één van de aangeboden opties/trajecten starten?

Meestal kan ik binnen 2 weken een afspraak met jou inplannen.

Kan ik in termijnen betalen?

 Ja dat kan. In overleg bepalen we het aantal termijnen en het termijnbedrag.

Kan ik een afspraak inplannen voor 's avonds of in het weekend?

Ik ben flexibel bij het inplannen van afspraken. We vinden vast een mogelijkheid die ons beiden past.

Kan je ook naar mij komen voor een gesprek?

Dat gebeurt eigenlijk vrijwel niet. Alleen wanneer een zakelijke opdrachtgever wil dat ik op de werklocatie gesprekken voer, dan plan ik dat zo in.

Wat als ik de afspraak moet afzeggen?

Afspraken annuleren kan altijd en is tot 24 uur van tevoren kosteloos.

Bij korter dan 24 uur annuleren of niet op komen dagen, breng ik het hele bedrag in rekening. Dit is ongeacht de reden van de afzegging.

Hoelang duurt een coachgesprek?

De gesprekken duren 90 minuten.

Ik mag voor coaching gebruik maken van een regeling via mijn werk. Kan dat bij jou?

Vermoedelijk wel. Heb je een individuele regeling getroffen, dan is dat sowieso mogelijk. Ik kan ook trajecten uitvoeren op basis van CAO afspraken. We kunnen samen kijken wat er mogelijk is.

Kunnen de kosten worden vergoed?

Vraag je werkgever om een vergoeding. De afdeling Human Resources (HR)/personeelszaken beschikt vaak over een ontwikkel- of opleidingsbudget wat o.a. besteed kan worden aan coaching. Coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en effectief. Daarom wordt het zeer vaak vergoed en zelfs gestimuleerd door HR managers.

Bedrijven, organisaties en ZZP’ers kunnen de coachingskosten opvoeren als bedrijfskosten.

De meeste ziektekosten- verzekeringen dekken de kosten niet. Er zijn echter uitzonderingen. Check jouw persoonlijke situatie.

Waar vind ik de privacyverklaring?
Stel hier je vraag!