De loopbaanprofessional

Een dag uit het leven van een loopbaancoach

In de blogs hieronder maak je kennis met mij, hoe ik mijn coachsessies aanpak, wat het met mij en mijn cliënten doet, wat voor onderwerpen er zoal aan de orde komen en wat het resultaat daarvan is.

Ellen, mijn cliënt in de blogteksten is fictief. Ik werk volgens een ethische gedragscode en zal nooit informatie over mijn cliënten delen met anderen zonder dit vooraf met mijn cliënt besproken te hebben.

De gemiddelde leestijd per blog is ongeveer 3 à 4 minuten. Ik vind het leuk als je na het lezen van de blogs aan mij laat weten wat je er van vond. Of misschien wil je gewoon wat kwijt of heb je tips voor een ander blogonderwerp of een vraag. Alles is goed! Gebruik hiervoor dan het contactformulier en ik neem snel contact met je op.

#2 Wie ben ik

#2 Wie ben ik

Onderzoek naar kernwaarden en werkwaarden in je leven Voor mij zit Ellen. Het is 2 weken geleden dat wij voor het eerst kennismaakten. Vandaag gaan we écht aan de slag. Zowel Ellen als ik hebben er zin in. Ik vertel haar dat een loopbaantraject meestal uit een aantal...

Lees meer
#4 Wat wil ik?

#4 Wat wil ik?

Sterke kanten en talenten inzetten (Clifton Strengtsfinder test) Voor mij zit Ellen. Het is 2 weken geleden dat ik haar vroeg om de CliftonStrengts sterke-puntendetector te maken. We hebben zojuist de uitkomst van deze test besproken en kijken hier beiden niet van op....

Lees meer
Stel hier je vraag!