Welkom op mijn website!

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een loopbaancoach die jou kan helpen bij dat wat jij nu nodig hebt om weer werkgeluk te gaan ervaren. Helaas moet ik je teleurstellen; ik heb mijn praktijk voor loopbaan coaching gesloten. 

Naast het werk in mijn eigen praktijk, ben ik al geruime tijd werkzaam als Adviseur Arbeid en Gezondheid bij Trendel arbodienst in Alphen aan den Rijn. Een baan waar ik heel veel voldoening uit haal én samen mag werken met gezellige collega's. Omdat ik mijzelf altijd wil blijven ontwikkelen in de kennis en vaardigheden die ik voor mijn werk nodig heb, maar mij dat te veel tijd en energie kost om dat voor 2 verschillende functies te blijven doen, heb ik besloten met mijn coachpraktijk te stoppen. 

Ik gun en wens je veel werkgeluk! 

Hartelijke groet,
Christel Matla